Black Friday

Tilbudsdage du skal kende til

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Email

Der er visse dage på året, hvor forhandlerne tilbyder fantastiske rabatter på deres produkter. Disse arrangementer, der kaldes “tilbudsdage”, giver forbrugerne mulighed for at spare mange penge på de varer, de ønsker og har brug for. Her er en liste over nogle af de mest populære tilbudsdage, så du kan begynde at planlægge i forvejen!

Black Friday

Dagen efter Thanksgiving er typisk årets travleste shoppingdag i USA.  Her kan du få vilde rabatter og tilbud på forskellige slags varer og produkter. Dette koncept har vi taget til os herhjemme i Danmark. Procenterne er måske ikke nært så høje, som det er i USA. Men du kan stadigvæk spare en masse, når du handler på Black Friday.  Det handler bare om at finde de gode tilbud. På BlackFri får du en oversigt over alle de Black Friday tilbud, der kommer i forbindelse med denne dag. Så hvis du vil være på forkant og gøre dig nogle vanvittige køb, så tjek denne hjemmeside ud!

Cyber Monday

Dette er mandagen efter Black Friday, og den er blevet en lige så stor shoppingdag. Mange forhandlere tilbyder rabatter på deres websteder og produkter, som kun er tilgængelige online. Så hvis du ønsker at shoppe på ferien hjemmefra, er Cyber Monday den perfekte dag for dig. Der er mange, der bruger enten Black Friday eller Cyper Monday til at købe deres julegaver hjem. Hvis du gerne vil spare eller være i stand til at give flere gaver til din familie, så er det bestemt nogle dage, du skal kende til. Her kan du komme til at spare en del og finde gode julegaver til din familie eller venner.

Singles day

Singles day er en kinetisk tilbudsdag, der er stiftet for at hylde de kinesiske singler. Den falder hvert år d. 11. november, hvor butikker kommer med ekstraordinære tilbud. Det er alt fra elektronik og beauty til køkken og sportsartikler. Der er mange gode tilbud at hente hjem på Singles Day. Selvom nogle finder dagen lidt diskriminerende, så kan du finde ret stærke tilbud på Singles Day. Hyld dit singleliv og få købt noget lækkert til dig selv. Og hvis du ikke er single, kan du shoppe til dine venner, der er det!

Dette er kun et lille udpluk af de mange tilbudsdage, der findes. Uanset hvilken en, du vælger at gøre dine køb på, så husk at være ude i god tid!